Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.8 ACK Czy to uszczelka pod glowicą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chcialem wyczyścić przepustnice i w tej czarnej plastikowej rurce co idzie do przepustnicy znalazlem olej w kolorze kawa z mlekiem.Plynu mi ubywa nie duzo w zbiorniczku nie ma oleju jest czysty plyn,pod korkiem oleju i na bagnecie jest olej o normalnej barwie zaś oleju mi ubywa okolo litr na 1500km.Weze od chlodnicy nie sa twarde ani nie ma duzego ciśnienia w ukladzie.Auto po przygazowaniu kopci na bialo po przegazowaniu ale ma lpg i podejrzewam ze to od pary w wydechu.Czy ta kawa z mlekiem w tej rurce dolotowej moze oznaczac konczaca sie uszczelke?

Opublikowano

Witam dziś chcialem wyczyścić przepustnice i w tej czarnej plastikowej rurce co idzie do przepustnicy znalazlem olej w kolorze kawa z mlekiem.Plynu mi ubywa nie duzo w zbiorniczku nie ma oleju jest czysty plyn,pod korkiem oleju i na bagnecie jest olej o normalnej barwie zaś oleju mi ubywa okolo litr na 1500km.Weze od chlodnicy nie sa twarde ani nie ma duzego ciśnienia w ukladzie.Auto po przygazowaniu kopci na bialo po przegazowaniu ale ma lpg i podejrzewam ze to od pary w wydechu.Czy ta kawa z mlekiem w tej rurce dolotowej moze oznaczac konczaca sie uszczelke?

Jakie trasy robisz autem?
Opublikowano

Jak kolega pyta wyżej jak jedziesz krotkie odcinki to robi się maź

Opublikowano
  • Autor

Raz w tygodniu 200km plus tak co drugi dzien z 20 km.Wczesniej auto stalo i było jeżdzone sporadycznie.

Edytowane przez tonyy69xx

Opublikowano

przy małych i krótkich przelotach pojawia się takie coś, co do zużycia oleju każda V6 lubi olej ma przecież już 15lat lub więcej