Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór telefonu - lg g3s czy htc desire 620

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako,że znowu rozwaliłem ekran w swoim telefonie, a mogę przedłuzyc umowę z Orange potrzebuję nowego telefonu. Rozważam którys z tych dwóch modeli, czyli lg g3s lub htc desire 620? Telefon ma być po prostu do gadania, sms-ów, Internetu i muzy. Obydwa moge mieć za 9 zł. Nie planuje wydawać większej kasy na telefon, bo i tak pewnie długo u mnie nie pociagnie z moim szczęściem. :decayed:

Macie jakies doświadczenia i możecie coś polecić?

Opublikowano

Bierz HTC bardzo dobre telefony robią LG to szit !! miałem HTC desire i powiem ci super fon więc moim zdaniem wybór jest prosty ale zrobisz jak bedziesz uważał może ktos sie jeszcze wypowie ..

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za opinię, może ktoś jeszcze coś dorzuci.

Opublikowano

LG shit :polew: .. to żeś mnie rozśmieszył kolego :) HTC fajne telefony,ale ten jest trochę dużawy przez dwa głośniki u góry i dołu.Bateria na plus dla LG."Piczy kłak" wydajność trochę po stronie HTC(64 bitowy procek),aparat po stronie LG.Bardzo zbliżone tak po za tym parametrami telefony.Jak masz możliwość to weź jeden i drugi w łapkę i sprawdź :) Mi 620 jakoś nie "leżała" ;p

Opublikowano

Lenovo ok,ale czy jest już język polski?

Opublikowano
  • Autor

Lenovo fajne tylko nie mam zamiaru płacić 800-900 pln za telefon skoro i tak długo nie wytrzyma,a w Orange go nie ma,u mnie telefony lekko nie mają.

Chyba pojde w strone LG,ale najpierw pomacam oba i sie zobaczy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak już LG to G2 lub G3 BEZ "S"

g3s parametry dużo gorsze niż G2.

Opublikowano

Ale w G3S włożysz kartę pamięci. W G2 jest zdecydowanie jej za mało. Kolega miał G3S i kupił teraz G2 i stwierdził że kolosalnej różnicy nie czuje w używaniu :) Fotki tak samo. Zresztą mowa była o G3S i HTC desire 620. Ja bym brał LG bo tak jak pisałem HTC przez gabaryty złe leży w dłoni. Weź jeden i drugi i zobacz jak Ci leżą. Koleżance z pracy dali w sieci tego 620 bo nie było LG i mówi że fajny telefon ale za duży :)