Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pakiet S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie i prośbę zarazem.

Mam w planach zrobić Sobie z mojego cuda S4

Jakie są różnice miedzy S Line a S4 ( że inny grill i listwy dolne drzwi to wiem ) co jeszcze??

Mogę prosić fotki pełnego S4 lub spis co dokładnie potrzeba ?

Nr części ewentualnie

Pozdrawiam

Opublikowano

Na pewno tylna dokładka, wydech na 4 koncówki, klapa tylna z zintegrowaną lotka , zderzak przedni inaczej wyprofilowany na grill z sline/esy. Zawieszenie inne( nie 1BV, w Esa-ch było inne oznaczenie), hamulce 345/300... To z zewnątrz... Silnik to wiadomo. W środku to ze standardu były montowane Recaro.... A dalej to klient mógł sobie juz wszystko samemu skonfigurować . Pozdro

Edytowane przez Audi sline

Opublikowano
  • Autor

Na pewno tylna dokładka, wydech na 4 koncówki, klapa tylna z zintegrowaną lotka , zderzak przedni inaczej wyprofilowany na grill z sline/esy. Zawieszenie inne( nie 1BV, w Esa-ch było inne oznaczenie), hamulce 345/300... To z zewnątrz... Silnik to wiadomo. W środku to ze standardu były montowane Recaro.... A dalej to klient mógł sobie juz wszystko samemu skonfigurować . Pozdro

Właśnie chciałbym fotki/ nr częsci zderzaka klapy i innych elementów zewnętrznych bo S line grille to są dostępne ale S4 to nie widziałem na allegro .

Ale dzięki za info i szybką odp

Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/64797-all-b7-pakiet-zewnetrzny-s-line-spis-czesci/

Tu masz spis części z sline, które sa takie same oprócz grilla i listew bocznych. Tak to to samo. A foty to wpisz tylko w Google S4 B7 i zobaczysz jak wyglada, albo na mobile poszukaj i zobacz jak wygladaja.

Opublikowano
  • Autor

Czyli zderzak z S Line i S4 to jeden i ten sam ?? :D:banan: Jak tak to dobrze tego jest dużo .... A właśnie to mnie bardzo interesowało no i nr grilla z S4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś mi napisze co zonacza skrót Audi A4 WW. Audi S4

Z góry dzięki