rakud29 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 witam mam taki problem jak auto jest zimnne i jade bardziej dynamicznie czyli dodaje duzo gazu i zmiana biegu wtedy slychac takie ocieranie i pomalu jakby spadalo z obrotow slychac to tylko w chwili zmiany biegu jak juz zmienie bieg puszcze sprzeglo jest oki druga zecz to jak dodam duzo gazu obroty tak od 2 tys i do 3 tys to przez sekunde jakby slizgalo sie sprzeglo bo obroty rusza szybciej po czym troche spadna i auto ciagnie co myslicie o tych 2 usterkach ja podejzewam lozysko i tarcze czy jest mozliwosc regulacji sprzegla czy robi sie to automatycznie jaki komplet polecicie ile kosztuje i czy docisk tez trzeba wymieniac
Wihajster Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 sprzęgło mówi papa jest mozliwosc regulacji sprzegla czy robi sie to automatycznie nie ma regulacji recznej...
rakud29 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ok dzieki za odpowiedz co myslisz o tym dzwieku co pisalem przy zmianie biegu moze to byc lozysko slychac to tylko jak auto zimnne powiedz mi jeszcze jak sprawdzic dwumas i jaki koszt sprzegla
Wihajster Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 kompletne sprzeglo z dwumasem ok 1900zł .Sugeruje wymienic komplet
rakud29 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 no tak dobrze sie mowi ale po co wymieniac cos co jest dobre ja mam 2.0 tdi BLB 2005 r jaka jest zywotnosc sprzegla i dwumasa
pyra111 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 kolega TOM ma tanio 950zł dwumas i sprzęgło za 450, osobiscie polecam zrobic regeneracje sprzegla - 250zl
Rekomendowane odpowiedzi