sebidi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam jestem w trakcie przekładki licznika w kuzyna audi z 1/2 fis na fis stary to jaeger nowy vdo czy potrzebuje nowe transpondery do kluczyków? ?..pin wyciągnięty przebieg i kodowanie zmienione ale za cholerę nie można dopisać kluczyków ani comander em ani vag comem procedura rusza ale na koniec procesu (adaptation finished )kontrolka immo zaświeci się światłem stałym sprawdzane na 2 kluczach w różnych kombinacjach i efekt ten sam .transponder to crypto48 megamos z tego co wiem Jest to a4 z 2000r silnik 1.8 benzyna avv Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez sebidi
sebidi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak myślałem ale wolałem się upewnić dzięki za info pozdrawiam Mam nowe transpondery jednak sytuacja wygląda tak samo ..kontrolka zamiast zgasnąć zapala sie światłem ciągłym. ...możliwe ze licznik ma dopisane max kluczyków i trzeba to jakoś usunąć? ?? Dodam że licznik jest również z 2000r i pochodzi z angola Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez sebidi
Tom A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Usuwasz stare klucze dopisujesz nowe Wysłane z mojego GT-I9505
sebidi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Usuwasz stare klucze dopisujesz nowe Wysłane z mojego GT-I9505 To nie takie łatwe widzisz mam immo 3 i to trochę bardziej skomplikowana procedura
Rekomendowane odpowiedzi