Reniu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 http://www.tvn24.pl/-1,1569148,0,1,punto-w-wielkiej-dziurze,wiadomosc.html Jak widzialem ta dziure to przeczuwałem, że ktos w nią wleci beznadziejne oznakowanie, na samym środku zrobili dziurę ustawiajac barierki 1-2m od dziury, a tam się raczej popyla. Jak jechał za kimś to było wielce prawdopodobne że się wpierdzieli.
qoperek Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 na jakiej to ulicy jest ta dziura zebym ja sie czasem nie wpakowal
Reniu Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Wojska polskiego na wysokości netto, za komendą policji jadąc w kierunku zachemu.
Madas Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ja pierdziule jak można wtak ogromną dziurę wpaść pewnie z daleka ją widać
Reniu Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Pewnie jechał za kimś, ten ktoś zdążył zjechac a on nie miał już tyle szczęścia. Mówię Ci, ta dziura prosiła się o by ktoś ja odwiedził. Kurde dowcip drogowców
Madas Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 współczuję kolesiowi z punto a drogowcom nagrode za debilizm dać jeśli tak to wygląda [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 20:58_________________________________________________a tak w ogóle mam przyjaciółke i przyjaciela w Bydgoszczy
pawer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 miał gościu pecha że mu dziurę wykopali!! :polew:
regmac Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ta jeszcze byla oznakowana, w Krakowie na sasiedniej ulicy taka dziura nagle wypadla przed peugeotem 307. Wpadl do polowy a kierowca nie mial jak wyjsc. Dopiero ciezki sprzet uratowal auto i prowadzacego.
Rekomendowane odpowiedzi