Ryczypisk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cześć, mam problem :-/. Mam A4 B6 sprowadzone z USA. Mam dwie sprzeczne informacje 1. Tabliczka znamionowa z USA jest to ta na słupku kierowcy i zawiera tylko VIN oraz informacje o zgodności prawnej i innej nie będzie i jest ok ponieważ EU i USA akceptują wzajemnie więc powinno być ok. Tylko potrzebuje podstawy prawnej - kto wie na co można się powołać? 2. Gościu na przeglądzie daje mi negatywa bo nie ma tabliczki i mówi, że musi być . [w serwisie 450pln ] Co tu robić Panowie? Pozdrawiam Michał
pablomar Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Cześć, mam problem :-/. Mam A4 B6 sprowadzone z USA. Mam dwie sprzeczne informacje 1. Tabliczka znamionowa z USA jest to ta na słupku kierowcy i zawiera tylko VIN oraz informacje o zgodności prawnej i innej nie będzie i jest ok ponieważ EU i USA akceptują wzajemnie więc powinno być ok. Tylko potrzebuje podstawy prawnej - kto wie na co można się powołać? 2. Gościu na przeglądzie daje mi negatywa bo nie ma tabliczki i mówi, że musi być i hu... [w serwisie 450pln ] Co tu robić Panowie? Pozdrawiam Michał Hej i jak zakończyła się ta Twoja sprawa z tą tabliczką ?
Marcin Gugu33 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 podbijam, ktoś coś poradzi?
Rekomendowane odpowiedzi