gargus8 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam wszystkich mam takie pytanie posiadam kierownice taka http://www.ebay.de/itm/VW-GOLF-4-raid-SPORTLENKRAD-AIRBAGLENKRAD-LENKRAD-/160788638924 i w dzisiejszym dniu policja mnie zatrzymała i niemieli sie do czego doczepic to doczepili sie sie do kierownicy ze powinnem wozic ze soba certyfikat dopuszczenia do ruchu czy to prawda ? kierownica wyposażona w poduszke powietrzna i dzwiek klaksonu chcieli mi zabrac dowód te barany kłuciłem sie i wpierali mi ze mam ja za mała i wymiar musi byc 32cm obwodu i taki mam . I czy teraz musze szu
.Pablo. Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wszystko co montujemy w autach muszą mieć homologację drogowa. Mogą żądać od ciebie takiego certyfikatu a w przypadku podejrzenia ze coś jest nie tak skierować cie na stacje kontroli pojazdów na kontrolę. Jak miski się upra to mogą dowód wziąść. Co do obwodu kierownicy to nie wiem trzeba by ustawę przeczytać co i jak.
gargus8 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 hmmm dzieki za odpowiedz to musze gdzies ze strony sciagnac;..
Rekomendowane odpowiedzi