Beware Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam.Mam do Was, Moi Drodzy, takie oto pytanie: orientuje się ktoś, co może nie hulać w wypadku, gdy w Audi A4 B6 nie działają światła: prawe drogowe, prawe przednie przeciwmgielne, prawe tylne przeciwmgielne oraz prawa regulacja wysokości świateł? Żarówki posprawdzane i profilaktycznie powymieniane, więc to odpada. Z góry dziękuję za pomoc i sorki, jeśli wykazuję się skrajną niewiedzą zakładając ten temat. Dopiero od niedawna jestem właścicielem B6 i nie mam za bardzo o tym pojęcia.Pozdrawiam!
bronti Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A działały wcześniej czy taki już nabyłeś?
Beware Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Taki już niestety kupiłem. Z natłoku rzeczy do sprawdzenia nie wybadałem akurat świateł Wiadomo, po jakimś czasie zauważyłem właśnie tę kwestię - no i nie wiem, jak to ogarnąć
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Podepnij VAG i na pewno jakieś błędy będą. Wrzuć je tutaj i będziemy pomagać je rozwiązać.
Beware Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Niestety, w VAGu nie wyskakują mi żadne błędy - zarówno przy sprawdzaniu samych lamp, elektryki, jak i przy pełnym sprawdzeniu auta Jakieś inne pomysły?
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sprawdź, czy prąd do kostek dochodzi, czy połączenie przewodów, bo może są one gdzieś przetarte... Ciężko powiedzieć.
DARIO88 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A może bezpiecznik ?jak wszystkie światła z jednej strony się nie palą ...
Rekomendowane odpowiedzi