tami121 Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 witam mam problem z odtworzeniem filmow i wideoklipów na mojej nawigacji. co ciekawe sama nawigacja dziala bez problemu czyta świetnie mapy z plyty. probowalem oryginalnych plyt nic nie dziala, nie mam pojecia czy potrzebny jest jakis kod? pmocy :>
ono Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Navi nie odtwarza filmów DVD , tylko mapy ,mp3 i audio.
Kocky Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 nie mam pojecia czy potrzebny jest jakis kod? Jest potrzebna zmieniarka dvd. Czytnik dvd jest chyba jedynie do odtwarzania map.
ilo Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Właśnie też się nad tym zastanawiałem, bo jak włączę telewizor w swojej navi plus to są opcje av
malik Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ilo Jeśli masz tuner TV to mozesz podlaczyc pod jedno z jego wejsc DVD. Polecam jednak zainwestowac w jakis czytnik z gniazdem USB/SD i odtwarzac DIVXy wlasnie z takich nosnikow bo plyty DVD moga skakac na wybojach.
Rekomendowane odpowiedzi