Mrowa91 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam, mam drobny kosmetyczny problem, mianowicie z tyłu siedzenia kierowcy zaczął mi się odklejać ten plastik z siateczką (np.na gazetę itp.) czy ktoś ma może pomysł czym to spowrotem podkleić żeby nie odłaziło ? Jeżeli potrzeba to zrobię zdjęcie. Pozdrawiam!
MiiichalQ Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jeżeli dobrze Cie rozumiem to chodzi Ci o ten element na plecach fotela. Jak ja zakładałem maty grzewacze do mojego fotela to niestety oderwałem nie chcący ten plastik ale przykleiłem go klejem na gorąco tylko z tym ze od widocznej strony przykleiłem go taśmą poczekałem aż pistolet się dobrze nagrzeje żeby klej wpłyną trochę do środka i zrobił co w podobie grzybka żeby to się ładnie trzymało poskładałem i teraz tam mogę kamienie wozić i nic nie puści. Może coś Ci to pomoże
Mrowa91 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 dzięki, sprobuje w weekend bo dopiero wtedy znajde chwile dam znać oczywiście czy dało rade !
misiek95 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jakbyś nie dał rady to moge Ci odsprzedać te plecy fotela w super stanie bo mi zostały z rezania
Rekomendowane odpowiedzi