karolhawk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Szukam elektryka we Wrocławiu który mógłby się zająć wymianą mikrostyku w drzwiach kierowcy. Poleci ktoś?
Kub83a Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ha... bodaj Ja mam ten sam problem kolega nitroo miał ten sam problem ale zażegnał mu go równiez kolega formuowy o nicku Olinek2 spróbuj sie z nim skontaktować i mnie też dopisz do kolejki przy okazji P.S. Słyszałem ze dobry elektormechanik jest na ul. Rakowej naprzeciwko Korony
ekonom Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Ja swojego czasu tematy elektryczne robiłem na ulicy terenowej "Zapłon. Elektromechanika Pojazdowa. Krystek E". Byłem zadowolony. Edytowane 19 Maja 2015 przez ekonom
lysymakak Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam, Odgrzeję temat. Ma ktoś do polecenia fachowca od elektryki ? Miałem problem z modułem kierownicy 8E0 953 549 N po wymianie usterki ustały ale są jakieś błędy czujnika kąta skrętu. Chciałbym żeby ktoś to posprawdzał.
Rekomendowane odpowiedzi