lewandoes Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Polecam ten warsztat, szybko i fachowo przyciemnione szybki w mojej b6 avant, cały tył w zaledwie 2h i za uczciwą cenę. Niby warsztat otwarty pon-pon pt ale z użytkownikiem marcys1004 można się umówić na sobotę. Miła i konkretna obluga, polecam!
bialy986 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 To jest na postępu 3? Pochwal się ceną. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Vorxs Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 I nie dowiedzieliśmy się jaka była cena za usługę, a ja właśnie szukam warsztatu który przyciemni mi szybki w B6 avant
majkelllos Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 A czy w wyżej wymienionym salonie jest opcja wymiany szyby na szybę nową. Niestety mam pajączka na tylnej szybie i szukam miejsca w warszawie gdzie mógłbym wymienić szybę. Jeżeli nie w wyżej wymienionym warsztacie to może ktoś poleci coś w Warszawie? pozdrawiam
siemi1 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) rok temu przy 2x Octavia FL plcilem z kolega 460 pnów za komplet tył kombii od auta folia Raycer 12 Edytowane 17 Marca 2016 przez siemi1
Rekomendowane odpowiedzi