Mateuszek1001 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam, Ostatnio byłem obejrzeć B6 i rzuciła mi sie w oczy kierownica, a dokładniej Airbag. Mianowicie były różnych odcieni, kiera 3 ramienna wiadomo czarna skóra, natomiast poducha było widocznie innego odcienia. Czy możliwe byłoby że pod wpływem czasu tak sie stało czy bardziej prawdopodobne jest to że jest coś kombinowane ? Zdjęcie poglądowe o co mi dokładnie chodzi, dodam że odcień różnił sie jeszcze bardziej niż na zdjęciu http://www.komisvip.pl/files/IMGP0009%5B48%5D.jpg
jacek70 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kierownica jest obszyta skórą , a ta jest wypolerowana od trzymania. Poduszka jest z innego materiału ( plastik) i takie wrażenie. W realu nie jest tak źle.
Mateuszek1001 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Co do kwestii wyglądu to jasne, nie mam żadnych uprzedzeń, chodziło mi tylko o to czy mogło być coś kombinowane.
jacek70 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wszystko jest możliwe. Istnieje kolor czarny i popiel. Może ktoś połączył?
Mateuszek1001 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie wykluczam takiej możliwości, jest również opcja że ktoś mógł zmienić ze zwykłej na trójramienną i skompletował w innych odcieniach.
Rekomendowane odpowiedzi