jacek70

Pasjonat
  • Zawartość

    8166
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

57

1 obserwujący

O jacek70

    Informacje

    • Imię
      Jacek
    • Lokalizacja
      Gród Kraka

    Auto

    • Model
      A4 B6
    • Nadwozie
      Avant
    • Rocznik
      2004
    • Silnik
      1.8 T
    • Kod silnika
      BFB
    • Napęd
      quattro
    • Skrzynia
      Manual
    • Paliwo
      PB+LPG

    Ostatnie wizyty

    3770 wyświetleń profilu
    1. jacek70

      Ale co ma zwarcie do masy ? Jakie kontrolki od gazu ??
    2. jacek70

      A jeszcze tak nawiąże do zaworka odpowietrzenia skrzyni korbowej . Dałeś nowy oczywiście tak ?
    3. jacek70

      Bardzo możliwe . A jeśli by miał zaśniedziale styki to raczej pewne .
    4. jacek70

      Zmieniałeś cewki miejscami ? Możliwe że nowe cewki szwankują .
    5. jacek70

      Przekaźnik prawdopodobnie jest w obudowie kompa na podszybiu . Zobacz co będzie jak wyjeździe gaz do zera i zakręcisz dodatkowo butlę . Pojedzie na PB i sprawdź co się dzieje .
    6. jacek70

      Najlepiej jak podasz wszystkie numery błędów jakie wyskakują
    7. jacek70

      To nie przez te błędy . Na przekaźniku może być brak styku (zaśniedzialy) sprawdź . Czujnik temperatury do wymiany. A odnosnie palenia to najprawdolodobniej puszcza reduktor gazu i zalewa układ przez co masz za bogatą mieszankę . Dlatego długo kręci zanim odpali .
    8. jacek70

      Jak rozbierzesz kluczyk to masz numer . Najpierw wymień baterie w kluczykach po czym zakoduj kluczyki . (Wkładasz w stacyjkę ,włączasz zapłon i na drzwiach naciskasz przyciski centralnego zamykania. Zamknij - otwórz ,zamknij- otwórz ) I masz zakodowane .
    9. jacek70

      A szczelność slrawdzileś ? Pasowalo by zrobić logi .
    10. jacek70

      Jeśli sam nie potrafisz ton poproś kogoś aby sprawdził Ci błędy . Przy okazji wytłumaczy co i jak się sprawdza . Jeśli nie masz nikogo takiego to podjedź na pierwszy lepszy warsztat w celu sprawdzenia błędów. Oczywiście zapisz numery ewentualnych błędów.
    11. jacek70

      Może po prostu nie łączy na płytce w wyłączniku . Często tak się dzieje. Te diody nigdy nie migają
    12. jacek70

      Owszem może tak jak to już pisałem .
    13. jacek70

      Tak mogą być spowodowane zanikiem napięcia. Jak wspominałem.
    14. jacek70

      A co 2.0 to nie sprowadzane tak samo jak wszystkie . Znikomy procent to krajówki. Ja tam wole sprowadzane bo mniej wytłuczone.
    15. jacek70

      Będą pasowały bo to jest to samo mocowanie.