rav14 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Witam, postanowiłem zamieścić parę zdjęć i opisać swój wóz. Audi A4 B6 8E Limousine (z briefu niemieckiego zwana też "karetta" ) Silnik 1.8 T AVJ 150KM + chip 1,0bar Rocznik 2001 Kolor LZ5L Mingblau Perleffect Przebieg: 218kkm Wyposażenie (nie ma tego wiele) -trójramienna skórzana kierownica -sportowy drążek (chyba był parowany do tej kierownicy) -pełny FIS monochromatyczny -radio Audi Concert II -elektryczne szyby przód -elektryczne lusterka, podgrzewane -klimatronik dwustrefowy -podłokietnik przód i tył -aluminiowe felgi 16'' -sprężyny 1BE -fotele naleśnikowe -składana kanapa tylna No i chyba więcej bajerów nie ma Auto kupiłem ze zrobionym świeżo rozrządem, wymienionymi płynami, prócz oleju w skrzyni biegów i wspomagania kierownicy. Co zrobiłem dotychczas: -tylne tarcze+klocki ATE 245mm -przednie tarcze+klocki ATE 288m -halogen prawy ori używany - w moim się wysypał odbłyśnik -zestaw naprawczy włącznika świateł z allegro -zaślepka zderzaka dokupiona bo była dziura z przodu -żarówki H7 mijania zmienione na Tungsram +50% -wymienony n75 na ori używkę -wymieniony DV ori ASO -instalacja LPG STAG4 Qbox reduktor ACR01 red, hany niebieskie, na przewodach 8mm -zmieniłem olej z mobila 5w30 na motul 5w40 od Dzika (już trzy razy) -wymienione węże podciśnienia -blenda podświetlenia tablicy z B7 wstawiona -lampki LED w podsufitce oraz pod drzwiami (orginalnie miałem tylko czerwone) -wymieniony termostat na BEHR -ramka klubowa -opony zimowe Barum Polaris 3 -chiptuning w Warsztatowni Lublin po 30kkm spalanie LPG 10,5l/100km z dystrybutora, PB do rozgrzewek około 0,5l/100km Co bym chciał zrobić jak będzie się hajs zgadzał : -ramiona+wycieraczki aero ori -tempomat -DRL w drogowe -nabić klimę -moduł antenowy - gubi sygnał, trzeszczy jak włączam grzanie szyby -fotele sport z lędźwiami i podudziem wysuwanym -tunel centralny z B7 żeby mi się ten plastik nie zdzierał dalej -downpipe -hample 320/288 Edytowane 29 Lutego 2016 przez rav14
Rekomendowane odpowiedzi