Marcino82 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) w moich dloniach od 30.04.2015 2007 rocznik, przebieg w momencie zakupu 46k Juz zrobione : zaroweczki: Philips Diamont h7 postojowki: ledziki biale oswietlenie wnetrza: ledziki biale oswietlenie tablicy: ledziki biale oswietlenie bagaznika: tasma led niebieska 2x75cm plan na przyszly tydzien: Folia 20% drzwi i tyla szybka radio jvc kw-r910bt + wzmacniacz Mutant + skrzynka Alpine R plany na przyszlosc: manetka z obsluga FIS schowki pod siedzenia malowanie zaciskow (??? jaki kolor???) mysle o podwojnym wydechu Edytowane 10 Maja 2015 przez Marcino82
instruktor83 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 A gdzie znaczek na grillu?:-) ogólnie super sedan ,większe koło by sie przydało:-)
Marcino82 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 fotki dam jak przyjdzie maskownica ale dzis pozbylem sie z auta systemu BOSE. Kazdy glosnik w drzwiach jest podlaczony do oddzielnego kanalu z radia ktore bylo w Skodzi, dodatkowo w kuferku jest skrzyneczka tez ta ktora byla ze wzmacniaczem w Skodzi.jedyne co nie gra to glosnik centralny ale i tak na glowe boje to co bylo wczesniej X5 ciemne swiatelka i szybki juz zrobione: i radyjko jeszcze bez ramki:
szymon_2304 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Bardzo fajna sztuka Pięknie się prezentuje, gratuluje! Tylne światła są delikatnie przyciemnione czy tylko tak na zdjęciu wyszło?
Marcino82 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Bardzo fajna sztuka Pięknie się prezentuje, gratuluje! Tylne światła są delikatnie przyciemnione czy tylko tak na zdjęciu wyszło? przyciemnione a jak
afroo. Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Nie łatwiej było wyciągnąć klosze niż oklejać lakier taśmą? Czym ściemniałeś? Edytowane 8 Maja 2015 przez afroo.
marcinch001 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Fajny efekt , podpinam się czym ściemniałeś ?
Marcino82 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 Nie łatwiej było wyciągnąć klosze niż oklejać lakier taśmą? Czym ściemniałeś? patrzac na fakt ze trzeba wyjac 4 lampy........ a oklejanie zajelo mi 10 minut bo jest idelna szczelinka żeby tasme wsunąć wszędzie, a uzywalem tego : http://www.ebay.co.uk/itm/E-TECH-LENS-TINT-LIGHT-TINTING-SPRAY-SMOKE-BLACK-150ML-/130747949420?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e712f616c a tu allegro: http://allegro.pl/car-rep-lakier-do-lamp-400ml-przyciemnianie-lamp-i5282454191.html mi poszlo na 4 lampy polowa bo i tylko polowe mialem. Prosto szybko i polysk piekny bez polerowania
akjam Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Ładna sztuka. Tylko troche ciemne fotki... Do planów dołożyłbym obniżenie i jakieś większe koło.
jarfab0511 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Ładne auto Ciekawe czy ten spray łatwo Mona usunąć z lamp później ;-)
Marcino82 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 Ładne auto Ciekawe czy ten spray łatwo Mona usunąć z lamp później ;-) ja w pierwszym aucie 5 lat temu pojechalem za mocno bo to byl moj pierwszy raz i recepta jest papier 2500 na mokro a poznie pasta polerska w ten sposob mozesz regolowac sobie sam jak mocno ma byc przyciemnione nawet jak przesadzisz Ładna sztuka. Tylko troche ciemne fotki... Do planów dołożyłbym obniżenie i jakieś większe koło. szacunek za twoje A4 jest piekne a te siedzenia to bajka, planow z zawiasem i z kolami nie mam na chwile obecna ale jak znam zycie cos sie pewnie pojawi
akjam Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Uwierz mi, że ja też nie myślałem o grubych modach...
jarfab0511 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 A benzyna lub nitro nie zejdzie lakier z tych lamp?
Marcino82 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 A benzyna lub nitro nie zejdzie lakier z tych lamp? nie wiem nie próbowałem wiem tylko ze jak za mocno przyciemniłem kiedyś w aucie to papierkiem wodnym uzyskałem efekt jaki chcialem, a nitro to chyba wszystko usunie
jarfab0511 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Pytam bo ja próbowałem swoje przyciemnic i niestety słabo mi wyszło za duża warstwę dałem i wygląda jakby lampa od środka popekala i muszę jakoś usunąć
Marcino82 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 Pytam bo ja próbowałem swoje przyciemnic i niestety słabo mi wyszło za duża warstwę dałem i wygląda jakby lampa od środka popekala i muszę jakoś usunąć ja jak za dużo napsiukalem tym e-tech to tylko ciemne mocno były wiec zeszlifowałem na mokro i polerka, wiec nie podpowiem kolego musisz spróbować
spideros Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Piekne wnetrze, co do lamp to folia chyba bezpieczniejsza bo w razie co mozna szybko zerwac.
Marcino82 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Piekne wnetrze, co do lamp to folia chyba bezpieczniejsza bo w razie co mozna szybko zerwac. na szczęście tutaj nie mam takiego problemu ze coś trzeba będzie zrywać :-) na szczescie szukam szukam i nie mogę znalesc koledzy podpowie ktoś jak zdemontować gril bo chce go na czarny mat pomalować a za chiny nie moge go ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi