Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaki tablet ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciał bym uzyskac od was jakaś pomoc w wyborze tableta dla mojego znajomego który jeździ na busie między narodowo i teraz on chciał kupić tableta specjalnie tylko do tego aby służył jako navigacja z tym że gdzieś w sklepie mu powiedziano że jak tablet ma moduł GPS to nie musi mieć łaczności z internetem aby navigacja działała i teraz tu jest pytanie czy są w ogóle takie tablety które będą działały jako navigacja bez koniecznosci połaczenia internetowego

Opublikowano

Instalujesz nawigację pracującą offline i tyle.Jest tego od groma na androida.

Te ,które nawigują z netem mają na ogół powiadomienia o korkach,radarach itp.

Co do samego sprzętu musi wybrać coś mocnego jeśli potrzebuje mapy europy bo inaczej będzie się tylko denerwował ,że muli.

Opublikowano

Kolega ktory szuka tabletu jest z Piotrkowa Trybunalskiego? Jesli tak to sprawa nieaktualna - jesli nie to polecam to co wlasnie czlowiekowi z PT, ktory kupil ode mnie tablet ktory wlasnie ma sluzyc jako navi do autokaru. Proponuje LG GPad 8 cali - 4 rdzenie w modemem LTE i oczywiscie GPS.

http://allegro.pl/lg-gpad-8-0-4g-lte-8-cali-lte-quickpair-kpl-i5316210090.html

Opublikowano
  • Autor

no widzę że taki sprzet jaki przedstawiłeś to już nie byle co. mój kolega myslał żeby navi działała na tablecie nie trzeba miec w nim neta ale przecież to nie mozliwe bo jak by to miało ściągnać dane gdzie się w danym miejscu znajduje. zobaczymy pokaże mu tego tanleta bo nie wiem nawet w jakich pieniądzach on chce kupić ale dzieki za pomoc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mój kolega myslał żeby navi działała na tablecie nie trzeba miec w nim neta ale przecież to nie mozliwe bo jak by to miało ściągnać dane gdzie się w danym miejscu znajduje.

Większość tabletów ( nawet tych tanich ) ma wbudowany GPS wiec nie trzeba im internetu do nawigowania. Co do programów ja sciagnalem offlinemaps działa bardzo dobrze i jest darmowy.

Sam teraz szukam jakiegos tabletu 10 cali do samochodu, tylko jeszcze nie wiem gdzie go zamontowac bo napewno nie na przedniej szybie :)

Edytowane przez kamilpsk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na pewno nie kupuj PRESTIGIO bo Ja kupiłem Tableta tej firmy i jest to dziadostwo..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja od siebie polecam Kiano ellegance 8 3g.. Modem 3g ma a chodzi bdb

Wysłane z Huawei Honor 4X

Opublikowano
  • Autor

Ja od siebie polecam Kiano ellegance 8 3g.. Modem 3g ma a chodzi bdb

Wysłane z Huawei Honor 4X

kupiłem już dawno właśnie Kiano ale nie pamiętam jaki model musiał bym sprawdzić ale jak do tej pory jestem zadowolony z tego tableta