Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż oświetlenia nóg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w moim audiku nie ma oświetlenia nóg i korzystając z tego, że planuje wymienić wszystkie diody w aucie na ledy chciałbym je zamontować. I chciałbym się dowiedzieć pod co muszę podpiąć przewody aby oświetlenie nóg działało tylko podczas otwierania drzwi. Czy jest możliwość podłączenia się pod któryś z tych z tych przewodów? http://zapodaj.net/d15e0d366ec93.jpg.html

Opublikowano

Najprościej podepnij się pod przewody idące do lampki w podsufitce, znajdź przewód w którym + pojawia się w czasie otwierania drzwi.

Opublikowano

Wiec kolego tak najprosciej gdzie bedzie Ci sie wspiąć do oświetlenia to pod nogamai kierowcy pod ta stopnica i musisz troche prog od kierowcy zdemontowac. Tam szukasz kostki ktora u mnie ma kolor brązowy. Tam masz trzy kabelki odpowiedzialne za staly + , mase po otwarciu obojetnie ktorych drzwi, i mase po otwarciu danych drzwi. Imtam najlepiej się wpinac i ciągnąć kable ja tak robie wlasnie jak byś chcial zdjecie to pisz to ci cykne co i jak gdzie:)

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli możesz zrobić zdjęcie to byłoby świetnie :)

Opublikowano

Spoko ale to gdzieś koło 19 jak będę w domu to cyknę i Ci pokaże ;)

Opublikowano

Wiec kolego tak najprosciej gdzie bedzie Ci sie wspiąć do oświetlenia to pod nogamai kierowcy pod ta stopnica i musisz troche prog od kierowcy zdemontowac. Tam szukasz kostki ktora u mnie ma kolor brązowy. Tam masz trzy kabelki odpowiedzialne za staly + , mase po otwarciu obojetnie ktorych drzwi, i mase po otwarciu danych drzwi. Imtam najlepiej się wpinac i ciągnąć kable ja tak robie wlasnie jak byś chcial zdjecie to pisz to ci cykne co i jak gdzie:)

Witam :)

Właśnie u siebie chciałem dodac oświetlenie nóg. Da się tak wpiąć w kable żeby np podświetlało się przy otwarciu drzwi od kierowcy to tylko świeci na nogi kierowcy itd?

Mółgłbys również i mi przesłać foto?

Opublikowano

Panowie przepraszam was najmocniej zapomniałem dodać fotki bo byłem zajęty rezaniem bo jędzę cały czas bez podłogi bo walczyłem z szybami elektrycznymi :naughty: dziś wam zrobi wszystkie fotki i pokaże :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy od strony pasażera też znajduje się taka kostka i tak samo są trzy kabelki?