STO_PROCENT Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam Tak się złożyło że jestem w posiadaniu podświetlanych słoneczek do b5, chciałbym je u siebie założyć ale nie wiem skąd wziąć prąd do ich podświelenia? Może ktos z forumowiczów coś wie na ten temat? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 jeden z przewodów lampki kabinowej ma stały plus. Wg mnie, tam masz najbliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 jeden z przewodów lampki kabinowej ma stały plus. Wg mnie, tam masz najbliżej. dokladnie tak, ja u siebie tez podpiolem sie pod lampke, tylko jak bedziesz przeciagal kable to bedziesz musial troche pokombinowac bo tam gdzie slonecznik przykrecasz to jest belka i kable wchodza w nia a zeby sie podpiac pod lampke to bedziesz musial wyjsc na zewnatrz tej belki (wzmocnienia nie wiem jak to sie dokladnie nazywa ale jak sie wezmiesz za zakladanie to bedziesz wiedzial o co mi chodzi)otwory sa po bokach i troche ciezko wlozyc tam reke zeby pomanewrowac i przeciagnac kabel ale jak ja dalem rade to pewnie tez sobie poradzisz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STO_PROCENT Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ok rozumiem czyli jest to wykonalne dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michub0b Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 lampka kabinowa ma + i tam trzeba się wpiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bero Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Tak się złożyło że jestem w posiadaniu podświetlanych słoneczek do b5, chciałbym je u siebie założyć ale nie wiem skąd wziąć prąd do ich podświelenia? Może ktos z forumowiczów coś wie na ten temat? Pozdrawiam a co to są podświetlane słoneczka?? bo mnie ciekawość zżera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 to sa te daszki/slonaczka co jak slonce swieci to sobie otwieraswz i ci po oczach nie daje, znajduja sie w podsufitce przed przednia szyba i tam sa swiatelka albo nie w zaleznosci od rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arson15 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Tak się złożyło że jestem w posiadaniu podświetlanych słoneczek do b5, chciałbym je u siebie założyć ale nie wiem skąd wziąć prąd do ich podświelenia? Może ktos z forumowiczów coś wie na ten temat? Pozdrawiam a co to są podświetlane słoneczka?? bo mnie ciekawość zżera:) osłony przeciwsłoneczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bero Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 aaaaaa no tak:) dzieki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi