Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

lakierowanie czy gotowy element w kolorze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie, bo zaczalem szukac maski i blotnika do siebie w kolorze nadwozia, ale przypomnialem sobie ze mialem z drugiej strony juz raz wymieniony blotnik, i byl on lakierowany, pamietam rowniez ze mialem cieniowana maske, drzwi... czy jak teraz zaloze maske w kolorze nie cieniowana, to bedzie to bardzo widac ?

czy zamiast szukac w kolorze nadwozia, to wziasc jakąkolwiek inną, i wtedy dac lakierowac i cieniowac...?

ewentualnie czy mozna cieniowac elementy nie lakierujac ich calych ? biore w kolorze, cieniuje i jest. ??

Edytowane przez Sebastian1983

Opublikowano

To nie jest takie proste stwierdzić to z góry. Możesz kupić 2 oryginalne elementy w kolorze i mogą się różnić od siebie bo auta były różnie użytkowane i lakier jest w różnym stanie. Możesz kupić części które potrzebujesz, jeśli różnicy nie będzie dużej to możesz wypolerować i jeździć a jak będzie to koniecznie to pozostaje lakierowanie. Ogólnie tak czy siak lepiej kupić w kolorze bo jak kupisz inne, np. białą maskę to będziesz musiał polakierować ją również od środka żeby nie było widać śladów naprawy.

Opublikowano

Musiałem wymienić oba błotniki z przodu. Długo szukałem w kolorze i znalazłem. Przy kolorze LZ5L różnica pomiędzy elementami z wozu a dokupionymi widoczna jest przy idealnie czystym wozie w słoneczny dzień.