STRAWIK Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Panowie Ma ktoś może dostęp do katalogu. Potrzebuję stronę katalogową z wałem dyfrem itd do mojej niuni. Muszę ją trochę pouszczelniać i potrzebuje zobaczyć jak to wygląda i muszę ustalić numery części które będą mi potrzebne. Proszę o pomoc...
renton Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 chyba ETKA byłaby potrzebna, ale ja nie mam
MAx Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 jak to zrobisz to napisz prosze ceny co i jak bo mam do roboty lozysko w tylnym kole i zastanwaiam si eczy nei polaczyc tych prac
KEMOT Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 co do uszczelniania ja ostatnio wymieniałem zimering przy wyjsciu wału ze skrzyni cena 60 zł w serwisie LELEK a co do robocizny sam wymieniłem nie ma problemu tylko trzeba rozpinać tłumniki, ilosc oleju jaka wchodzi do dyferencjału 0,8 L.
MAx Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 co do uszczelniania ja ostatnio wymieniałem zimering przy wyjsciu wału ze skrzyni cena 60 zł w serwisie LELEK a co do robocizny sam wymieniłem nie ma problemu tylko trzeba rozpinać tłumniki, ilosc oleju jaka wchodzi do dyferencjału 0,8 L. Dzieki P.S. a czemu nei pojawiasz sie na spotach opolskich?
Rekomendowane odpowiedzi