Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż oryginalnego haka do B6 avant - czy cięcie zderzaka jest konieczne aby podpiąć wtykę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Za kilka dni a4ka wraca tam skąd przyjechała:) Na wyjazd do Holandii chcę zabrać rowery i podpiąć bagażnik. W kole mam oryginalny hak. Został założony, jednak problem leży teraz z gniazdem na wtyczkę od świateł. Jest tak umiejscowiona za zderzakiem, a konkretnie za dolną jego częścią, że nie ma możliwości aby podpiąć wtykę. Nie uśmiecha mi się ciąć zderzaka, aby raz skorzystać z haka. Są inne sposoby ?

Czy ten czarny fartuch, dolna część zderzaka jest możliwa do zdjęcia czy trzeba cały zderzak ? Widzę, że wtyczkę chyba da się odkręcić. Myślałem również o zdjęcia zderzaka, odkręceniu jej i opuszczeniu aby był do niej dostęp.

BTW czytałem, że auta z oryginalnym hakiem miały zderzak z wycięciem. To prawda? U mnie tego nie ma. Być może zderzak kiedyś był wymieniany.

Dzięki za podpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz oryginalny hak i gniazdo to musisz za nie pociągnąć w dół i masz po problemie,bo gniazdo jest ruchome ja u siebie tak mam w awancie 2003r

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem jak mówiłeś - musiałem nieco spryskać bo nie chciało się ruszyć. Prosta sprawa, nie będzie żadnej ingerencji. Dzięki:) Temat do zamknięcia