Opublikowano 6 Czerwca 201511 l Witam, otworzyłem ostatnio tylne drzwi w swoim Audi i spotkała mnie niemiła niespodzianka - dekory odpadły. Próbowałem je zamontować "na wcisk" ale nie chcą się trzymać (są jeszcze ubrudzone jakąś czarną mazią). Czy możecie mi podpowiedzieć za pomocą czego najlepiej założyć je spowrotem?
Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Dekory są przyczepiane na spinki od wewnątrz tapicerki, ta maź to jakiś klej pewnie, kup używane dekory ze spinkami, nie są drogie.
Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Przyklej na klej do szyb. Ja przykleiłem w drzwiach pasażera zaraz po kupnie i do dzis się trzyma
Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Ja ostatnio miałem taki przypadek, ale z drzwiami od kierowcy Dekor odpadł, klej do szyb w ostateczności zda egzamin Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Czerwca 201511 l Autor Dekory są przyczepiane na spinki od wewnątrz tapicerki, ta maź to jakiś klej pewnie, kup używane dekory ze spinkami, nie są drogie. Problem jest tylko taki, że ciężko jest znaleźć je w tym kolorze - są "machoniowe" a na allegro wszędzie jest tylko ciemne drewno. Przyklej na klej do szyb. Ja przykleiłem w drzwiach pasażera zaraz po kupnie i do dzis się trzyma Polecisz mi jakiś konkretny?
Opublikowano 8 Czerwca 201511 l Wystarczy kupić najtańszy klej do wklejania szyby czołowej albo podjechać tam gdzie wstawiają szyby moze im zostały resztki kleju bo całej tuby nie wykorzystasz i sie zmarnuje.
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Autor Dziękuję bardzo za pomoc :-) Jak tylko przestanie padać biorę się za robotę.