ExeQtoR Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Witam, Potrzebuję na szybko dowiedzieć się jakie logi zrobić w tym audi: S4 B5, 2,7biTurbo (bez gazu), 98'. Kumpel potrzebuje jutro jechać po auto i mam mu trochę pomóc... ja mam A4 B6 1,8T ale nie wiem jakie kanały sprawdzać aby coś mu doradzić przy 2,7? mam VAG-COM 3.9coś. u mnie w B6 działa więc to już mamy za sobą ;-) Co mnie interesuje: -> turbina/turbiny -> czasy zapłonów(czy cofa) -> przepływka + orientacyjnie ile powinna wynosić w tych silnikach? -> inne rzeczy na które należy zwrócić uwagę....? Samochód lekko podejrzany bo: -> wiekowy 98rok a tylko/aż 250tyś przebiegu + przejazd przez granicę(sprowadzony) więc chciałbym koledze pomóc i chociaż trochę sprawdzić ten samochód... -> cena dość niska 15tyś PLN Standardowe rzeczy na pewno sprawdzę: -> autoscan i wszystkie kontrolery -> miernik lakieru też mam Może jeszcze jakieś porady na szybko??? Jutro podobno mamy jechać oglądać a to spory kawałek... 400km o ile sprzeda on swoją A4 B6 1.9 dziś...
Recommended Posts