Damian_a4b5 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 wie ktos moze co to za blad 64767 sporadyczny mam problem z klima nie chłodzi a wszystko jest ok .VAG wywalił taki bład
skinu44 Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 też się dołączam do pytania, jak podłączyłem vaga też ten błąd miałem
punkforever Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 też się dołączam do pytania, jak podłączyłem vaga też ten błąd miałemNie znalazłem info o takim błędzie... nawet na RossTech takiego nie ma w rozważaniach. Przed kodem nie było nr zaczynajscego się od "P"?
skinu44 Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 u mnie jest tak ze klima słabło chłodzi w czasie jazdy jak ją nie raz najdzie to dobrze daje lepiej chłodzi na postoju jak w czasie jazdy klima nabita
Jacekmk17 Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) Witam!!! Mam problem z klimatronikiem, a mianowicie wyświetla mi się błąd E1 servise i nie mogę tego skasować, bo po podłączeniu vaga nie mogę się połączyć z klima. Poza tym mechanik mówił że pierwszy raz taki klimatronik widzi w audi. dodałbym zdjęcie ale nie wiem jak Proszę waz o pomoc Edited July 3, 2016 by Jacekmk17
Recommended Posts