ziko02 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Czołem! Chodzi o wąż gumowy, profilowany który jest zapięty oringiem czyli wylot powietrza z turbiny. Oring wymieniony na nowy, ale to nic nie pomogło. Cena węża w ASO, uwaga.... 960 zł! Nie uśmiecha mi się wywalić tysiaka za kawałek gumy. Pozostaje używka?
ziko02 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ta rura ma jakąś specjalną nazwę? Znalazłem. Tylko teraz ryzyko czy ta używka nie będzie puszczała. A montował ktoś może zamiennik z Allegro?
Musashi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 zapiety oringiem????? jeżeli wąż dolotu jest szczelny, to wina uszczelki, być może uszkodzona lub źle założona.
ziko02 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 zapiety oringiem????? jeżeli wąż dolotu jest szczelny, to wina uszczelki, być może uszkodzona lub źle założona. Przy turbo jest szybkozłączka. Uszczelkę kupiłem w ASO, i wymieniłem. Cieknie dalej. Można źle ją założyć ?
toros Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 NIe kupuj używanych... Zerknij tutaj - http://turbojet.pl może będa coś mieli Polecam, bo dobrze też doradzą w razie czego.
Recommended Posts