deamone Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam Mam problem, nie mogę połączyć się z modułami w A4 B6 2001r. Łączność mogę nawiązać tylko z radiem, w każdym innym wypadku mam komunikat brak łączności z modułem. Kabel to Viaken KKl (niebieski). W a4 b5 i a6c5 wszystko działa poprawnie. Dodam, że kabel testowałem jeszcze na innym a4 b6 z 2001r niestety tutaj też łączność nawiązałem tylko z radiem. W czym może leżeć problem, Gdzie szukać przyczyny problemu? W ustawieniach portu nie mam nigdzie opcji ustawiania latency.
muunv Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprobuj podpiac inny kabel. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
sunset Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 kolego mam podobnie. Też nie łączy a kabel sprawdzony...
deamone Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 Innego nie mam Jaki kabel polecacie? oczywiście w rozsądnej kasie.
nitroo Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Masz do tego odpowiedni dział, gdzie chłopaki ładnie wszystko opisali
deamone Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 Kabel Viakena załatwił sprawę
Rekomendowane odpowiedzi