Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skup Aut AAAauto opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem sms z AAAauto że są zainteresowani moim samochodem. Wystawiłem na olx i po 3h taki sms że są zainteresowani moim autem i żeby oddzwonić :huh: No to oddzwoniłem i mi pan przez telefon powiedział że są bardzo zainteresowani samochodem itd i najlepiej to żebym zabrał dokumenty, OC, książkę serwisową, koła zimowe które dorzucam i przyjechał do nich na plac (mam tam może z 10 km). Ja powiedziałem że nie będę latał z tymi kołami żeby się przejechać "do wyceny" i mogę jedno zabrać ze sobą bo pozostałe są w takim samym stanie czyli w zasadzie idealnym. Tak czy inaczej umówiliśmy się na pierwszy dzień który podałem wolny czyli niedzielę rano... Mieliście z czymś takim do czynienia już?

Opublikowano

Jak sprzedawałem Avensis to dzwoniła babka z jakiejś firmy ale podziękowałem bo mam do nich 100 km :)

Pamiętaj żeby sprzedając auto mieć umowę sprzedaży a nie jakiegoś wstawienia w komis itp.

Kasę byś dostał a OC płacił.

Edytowane przez Joziek79

Opublikowano
  • Autor

No właśnie od razu powiedziałem, że nie interesuje mnie komis a Pan odpowiedział że gotówkę dostanę do ręki na placu.

Opublikowano

Gotówkę tak, ale patrz też żebyś dostał umowę kupna sprzedaży.

Swego czasu dawali kasę i umowę wstawienia w komis a kwitowałeś odbiór gotówki. Po sprzedaży dopiero umowę zbycia auta dostawałeś.

Jak długo stało w komisie to przychodziło OC do zapłaty.

Wiem bo niestety miałem przyjemność pracować w komisie.

Trochę się pozmieniało od tego czasu bo OC dla komisow jest tańsze i na tyle dni ile auto stoi tam, ale uważaj bo różnie może być.

Ma być umowa przeniesienia własności na kupującego bo nie wiadomo co handlarze mogli znowu wymyślić :)

Edytowane przez Joziek79

Opublikowano
  • Autor

Super, dzięki że podpowiedziałeś ;) Czytam teraz opinie o tym ich skupie i ogólnie o komisie i aż mnie śmiech bierze. Wiem że nic nie kupię u nich na 100% ale chyba też raczej nie sprzedam.

Opublikowano

Skup aut to totalna ściema i dymanie klienta, w NL też ostatnio to w "modzie" i oglądałem w tutejszej TV jak robia klientów w bambuco.

Ja co tydzień wywalam 3 szt, reklamówek i wizytówek że oni chcą kupic moje auto :facepalm:

Nawet w tej chwili mam pod postem reklamkę :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

cp4abo6o.jpg

Edytowane przez andynl

Opublikowano
  • Autor

Dobra, daleko nie mam do nich a może się dowiem coś ciekawego. Zdam relację ;)

Opublikowano

Skoro nie masz daleko to możesz podjechać, ale z góry można założyć, że zaproponują niższą cenę niż oczekujesz - na czymś muszą zarobić.

Opublikowano
  • Autor

Tak też zakładam, szczerze mówiąc mam jutro wolne i brak zajęć a może będę jechał nad jeziorko jakieś a ten skup mam po drodze. Posiedzę tam 30-40 min. i jak będą mnie przekonywali do niższej ceny o 1,5-2 tys to nie dobijemy targu. Zwłaszcza, że teraz nie widzę auta które chciałbym kupić.