robek-20 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam serdecznie Wybieram się zaniedługo moją audiczka do UK słyszałem ze musze kupic jakies naklejki na przednie światła ponieważ tam ruch jest po lewej stronie,orientuje się może ktoś czy to jest obowiazkowe?? bo jadac z UKdo europy slyszalem ze tak,prose o jakies info na ten temat z góry dzieki i pozdrawiam
POWER-KRIS Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie lepiej przesłony w lampach przestawić na UK.
Lu-Gi Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 nie sa potrzebne, jak Ci sie chce to mozesz przeslone przestawic tylko dla wlasnego komfortu bo wiadomo ze nie oslepisz nikogo
RumJanek Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Po pierwsze: czy B6 ma przeslony jak BMW? Jesli kolega ma soczewki lik ksenony to moze zmienic przeslony jesli takowe istnieja i jak pisza koledzy wyzej, Po drugie: w UK mozesz nalepic nalepki na lampy a potem oderwac, widzialem patent z czarna tasma izolacyjna i dobrze bylo Po trzecie: jak brak przeslon czy nalepek a jedziesz tymczasowo, w nocy swiatla na maxa w dol i modlic sie zeby policja lub VOSA nie zatrzymala bo kaza nalepki nalepic lub dadza mandat i skonczy sie wiekszym wydatkiem, Po czwarte: UNIKAJ Calais jak ognia, zaden prom lub tunel!!! Ostatnio strajki a afrykancow jak mrowek, reraz ciezarowki im nie wystarczaja, juz laduja sie do osobowek nawet, nie mowiac ze zrobily sie strefy i gangi, niektorzy juz nawet uzbrojeni w bron palna, mozesz sprawdzic na YT... Kolega polskim autem legalnie tymczasowo czy na dluzej? Proponuje nie zabierac wiele alko czy tytoniu, teraz czesciej biora na osobista a celnicy ostatnio sa drazliwi w zwiazku z emigrantami, wiec mozna napytac sobie tylko problemow. Jesli cos potrzeba wiecej to pytaj, co wiem to odpowiem, reszte podpowiem co mowi http://gov.uk Sent from S 9305i nie sa potrzebne, jak Ci sie chce to mozesz przeslone przestawic tylko dla wlasnego komfortu bo wiadomo ze nie oslepisz nikogo Baran jestes i w UK nie byles, nie pisz mu tak bo ty nie wiesz jak to oslepia, przeciesz ruch jest odwrotny i to co ma w Europie "oswietlac pobocze", swieci centralnie jadącym z przeciwka!Acha, swiatla nie sa obowiazkowe, wiec poruszanie sie za dnia rozwiazuje sprawe Sent from S 9305i Edytowane 5 Lipca 2015 przez RumJanek
Lu-Gi Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 tak sie składa że do UK jezdziłem przez 4 lata.. miałem dosyć kontroli czy to w porcie czy przez vosa i nikt mi o tym nigdy nie wspominał o żadnych naklejkach a tym badziej nikt mnie nie oślepił nigdy
Rekomendowane odpowiedzi