Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4/B6,B7] Odblokowanie pełnego FIS Olsztyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie. Czy w Olsztynie ktoś zmieniał manetki na tempomat i FIS. Kogo możecie polecić do odblokowania wszystkich funkcji? Chodzi mi o usługe podłączenia pod Vag VCDS ponieważ same manetki mam już zakupione.

Witam!

Odnawiam temat. Ponieważ nie mogę się dodzwonić do Pawła z Tracka mam pytanie czy ktoś w Olsztynie ogarnie wymianę manetek i odblokowanie FIS??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie. Czy w Olsztynie ktoś zmieniał manetki na tempomat i FIS. Kogo możecie polecić do odblokowania wszystkich funkcji? Chodzi mi o usługe podłączenia pod Vag VCDS ponieważ same manetki mam już zakupione.

Witam!

Odnawiam temat. Ponieważ nie mogę się dodzwonić do Pawła z Tracka mam pytanie czy ktoś w Olsztynie ogarnie wymianę manetek i odblokowanie FIS??

zajedz poprostu do Pawła :) czasem nie odbiera bo ma w kuj roboty ja czasem tez duzo razy dzownie :P :P

Edytowane przez Zaleczeq

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można prosić o jakis namiar na Pawła z Tracka ? :)

Opublikowano
  • Autor

Ma warsztat na Tracku. Przed gazetą Olsztyńską w lewo i do konca. Za rozdzielnia smieci w lewo i 5 lub 6 garaż po lewej to jego.

Opublikowano

Dzięki wielkie kompletuje graty i będę się zbierał do niego.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, u kogo robiliście fisa lub kogo możecie polecić ?

Pozdrawiam

Edytowane przez MilUl

Opublikowano
  • Autor

Siema! Ja robiłem u Pawła. W końcu udało się jego znaleźć. Nadal pracuje na Tracku za segregatornią śmieci. Przed gazetą Olsztyńską w lewo i do konca. Za rozdzielnia smieci w lewo i 5 lub 6 garaż po lewej to jego. Przed garażem stoją Audi różne. Czasem WV :)

Powiem że ciężko w Olsztynie kogoś innego znaleźć. Mi przynajmniej się nie udało. Jak uda Tobie znaleźć to daj znać. Jak nie to podjedź do Pawła on na pewno ogarnie szybko i nie drogo.

Opublikowano

Siema! Ja robiłem u Pawła. W końcu udało się jego znaleźć. Nadal pracuje na Tracku za segregatornią śmieci. Przed gazetą Olsztyńską w lewo i do konca. Za rozdzielnia smieci w lewo i 5 lub 6 garaż po lewej to jego. Przed garażem stoją Audi różne. Czasem WV :)

Powiem że ciężko w Olsztynie kogoś innego znaleźć. Mi przynajmniej się nie udało. Jak uda Tobie znaleźć to daj znać. Jak nie to podjedź do Pawła on na pewno ogarnie szybko i nie drogo.

Dziękuję Bardzo Kolego, na dniach podjadę do Pawła i mam nadzieję, że ogarnie to : )

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Podbijam temat ? Czy możecie kogoś polecić ? W jakich kosztach wacha się adaptacja tempomatu oraz fisa ?

• 2 lata później...
Opublikowano

Podbijam, czy orientujecie sie jaki jest koszt odblokowanie fis i montaz tempomatu? Manetki we wlasnym zakresie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam sporo klientów z rejestracjami NBR NO NMR NSZ NE więc więc jak coś to zapraszam do Gdańska.