Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lakiery z allegro - Kalisz. Zna ktoś firmę z linka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7388319 Pod tym linkiem kryje się firma zajmująca się mieszaniem lakierów i dystrybucją produktów lakierniczych. Jako, że muszę kupić lakier na pomalowanie całego auta, to właśnie szukam czegoś dobrej jakości i w przystępnej cenie. Zadzwoniłem, zapytałem o koszta - lakier na mojego Avanta - baza perłowa 84zł/l, potrzebne wg sprzedawcy 2,5l; rozcieńczalnik do każdego litra 12,5zł. Klar Standox - 85zł/l, potrzebne 2,5l (już wliczony utwardzacz). Razem cały komplet na pomalowanie mojego auta - 450zł. Cena jak dla mnie bardzo dobra, do tego wysyłka 20zł. Pytanie do Was - miał ktoś okazję kupować od tej firmy lakier? Mnie ten allegrowicz wydaje się rzeczowy i konkretny - 100% pozytywów;)
Opublikowano

siemka.. niewiem jak ten allegrowicz ale ja dosiebie za 5 setek bazy perlowej dalem ok 110zl....kupowalem to w konkretnej mieszalni gdzie ceny maja przystepne i mieszaja na lakierach kakretnych firm......

Jak dlamnie to cos za malo 84zl za litr takiej bazy.... :blink:

Opublikowano
  • Autor

ok, ale gościu ma normalną firmę, zero negatywów i mówi, że to są dobre lakiery, a nie jakieś badziewie - ze swej strony jestem w stanie mu wierzyć;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znam tego chłopaka osobiście.

Wcześniej mieli punkt na wojska polskiego.

Dobierali lakiery na podstawie próbnych pryśnięć.

Zresztą do tej pory robię z nimi nieduże bo nieduże ale interesy

Opublikowano

Jak chcesz robić zaprawki na Duzym Fiacie albo przyczepce to sie nada :> :polew:

Opublikowano
  • Autor

Moje audi jest pomalowane materiałami od tego człowieka, wujka auto będzie pomalowane też lakierem od niego, pomalowaliśmy też inny samochód (kilka elementów) - jak dla mnie, jest ok. Cena mi pasuje, jakość raczej też. Baza nie jest perfidnie rozcieńczona, kryje dobrze. Co do klaru - to norma - Dupont długo schnie, ale mam nadzieję, że będzie dobrej jakości. Auto mam pomalowane, swoje odczekałem i muszę dokończyć polerowanie -z 1/3 już mam. Zobaczymy, jak będzie z jakością tego lakieru, ale myślę, że się nie zawiodę;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

najlepsza jakościowo jest firma sikkens super krycie ale jednak drożej wychodzi za np 1 litr bazy perłowej około 170 zł ale mniej potrzeba . lakie ma trwały połysk także mysle ze warto dołozyć