Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] Mała nawigacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

mam pytanko : czy orientuje sie ktorys z kolegow czy w malej nawigaji miedzy zegarami z czytnikiem w bagazniku Audi b6 z 2001r bedzie chodzic jakas plyta z mapą polski . bo ktos mi powiedzial ze do tego nie dostane mapy. a moze ktos jest ze szczecina kto ma podobną navi ..

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za info , ale pytam sie bo ktos kto niby sie zna mi powiedzial ze to jest stara wersja i ni nie bedzie hodzi na tym :blink:

Opublikowano

peb.pl - tam znajdziesz jak poszukasz :) :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Październik 2008, 17:46_________________________________________________

Dzieki za info , ale pytam sie bo ktos kto niby sie zna mi powiedzial ze to jest stara wersja i ni nie bedzie hodzi na tym :blink:

wszystko chodzi niedawno instalowelm u znajomej mapa Polska Czechy z Polskim Lektorem 2007 wersja.

Opublikowano

Nie chodzić to może w małej navi ale w B5 w B6 chodzi bez łaski - najnowsza to PL\Czechy 08/09 :wink4:

Opublikowano

Nie chodzić to może w małej navi ale w B5 w B6 chodzi bez łaski - najnowsza to PL\Czechy 08/09 :wink4:

tak wiem ale bez polskiego lektora jest jeszcze.... lektor to nie kto inny jak program IVONA:) znany np z filmow pudzian i panek :polew::decayed:

Opublikowano

tak wiem ale bez polskiego lektora jest jeszcze....

W BNS 4 wystarczy ustawić jako język English metric i jest polski lektor... Przynajmniej u mnie był zarówno w 07/08 jak i 08/09

Opublikowano

hmm strange... dowiadywalem sie i mowiono ze ta opcja jest narazie w 08 moze wyszla nowa 09 z polskim takze sorki za wprowadzanie w blad jak cos .

Trzymajac sie tematu DA SIE WGRAC POLSKA MAPE I NIE MA ZTYM PROBLEMU WIEC POWODZENIA:)

Opublikowano
  • Autor

A czy u mnie jest taka wersja : HW-Version

BNS 4.1

SW-Version

0005

ma ktos moze taka i czy te plytki dzialają ??

Opublikowano

A czy u mnie jest taka wersja : HW-Version

BNS 4.1

SW-Version

0005

ma ktos moze taka i czy te plytki dzialają ??

Ja mam 4.1 lub 4.2 (nie pamiętam dokładnie)

Płyty DX będą działały.

Szukaj Teleatlas Polska/Czechy 2008/2009 DX :good: Najnowsza wersja i najbardziej dokładna.

Opublikowano

Tak jak pisze Kocky na BNS 4.x DX muszą chodzićno chyba że masz brudny albo padnięty laser. Ten Twój spec małą navi 4.x pomylił z BNS 3.x która jest taka sama ale czytnik w bagażniku ma nonDXowy i na nią nie ma map na PL :gwizdanie: