Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Podmiana liczników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym sie zapytać czy można zamontować licznik w Audi A4 z firmy VDO,a orginalny tam jest z firmy Jaeger??

Opublikowano

Witam.

Chciałbym sie zapytać czy można zamontować licznik w Audi A4 z firmy VDO,a orginalny tam jest z firmy Jaeger??

VDO jest orginałem

Napisz dlaczego chcesz zmienic liczniki ? I dokładnie jaki masz rok produkcji audicy bo nazwa tematu nie odpowiada oznaczeniu tego co masz w profilu :gwizdanie:

Opublikowano

Były i VDO i JAGERY ale te drugie były w 99 potem chyba się wycofali bo się sypały. Możesz zamienić wyprowadzenia powinny być te same jeśli kolory wtyczek będą te same.

Opublikowano

Ja mam w roczniku 2000 Jager i też miałem z nim problemy. Musiałem wymienić procek Motoroli za 500zł. Teraz niby wszystko jest OK oprócz tego,że wyświetlacz FIS jest do d*py i nic na nim nie widać.

Przy wymianie trzeba chyba zgrywać pamięć immobilaizera ze starego do nowego licznika.

Opublikowano
  • Autor

Mam Audi A4 z 1999/2000 rok z silnikiem 1.9 TDI 90KM.Pewnie złe oznaczenie wpisałem,bo nie mogłem go nigdzie znaleźć,Che zmienić licznik ponieważ wyświetlacz mi szwankuje,a mianowicie nie wyświetlają się wszystkie piksele na nim i nic nie widać,a słyszałem,ze tych z firmy Jaeger nie warto naprawiać i że z firmy VDO są żywotniejsze.

Opublikowano

Zmieniaj wystarczy dopasować immo kodowanie i jeszcze parę duperelków :gwizdanie:, koszt naprawy twojego fisa jest mniejszy i dostaniesz pisemną gwarancję na 2 lata (poszukaj dobrze na allegro) a nie wiadomo co kupisz kupując używkę.

Opublikowano
  • Autor

No tak tylko ja nie mogę sobie pozwolić na wymontowanie tego licznika i wysłanie go gdzieś kurierem,bo auto mi jest potrzebne codziennie niestety,a drugiego nie mam :([br]Dopisany: 30 Październik 2008, 16:31_________________________________________________Dzisiaj wielki dzień ciekawe czy wszystko zadziała zgodnie z planem :kwasny: