Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Soundmodul von Eberspächer w mojej Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :hi:

Niedawno kupiłem Audi a4 b8 2.0 Caga i okazuje się że jest trochę bardziej porobione niż myślałem :decayed: i tu mam do was kilka pytań
odnośnie wydechu.

A mianowicie :
w samochodzie mam wycięty Kat i DPF , programowo też go nie ma bo nie ma żadnego błędu na Fisie, ogólnie mam gołą rurę od samego kolektora aż do dwóch końcowych wydechów takich jak na filmie https://www.youtube.com/watch?v=Q7eFn7T1GEE wydechy są ori i wtyczki i wszystko też ze znaczkami VW i Audi

Moje audi chodzi identycznie tak jak ta A7 gdy podłączył tą drugą kostkę... fajnie to słychać ale w trasie jest to uciążliwe i fajnie by było to mieć na zloty i spoty :P

i tutaj moje pytanie...

Czy da się coś zrobić żeby aż tak głośno nie ryczał, oprócz odłączenia zasilania od tego ustrojstwa ? czy da się jakoś ustawić żeby to troszkę ciszej chodziło ?

Czy jeżeli to odepnę tzn zasilanie, to tylko i wyłącznie będzie miało to wpływ na dźwięk wydechu czy też w jakimś stopniu jest to połączone z komputerem samochodu i będzie dawało inna dawkę paliwa czy cuś ? :P

Edytowane przez Skruszo

Opublikowano

Zapytaj tutaj wiem że oni takie coś montowali:

www.facebook.com/audiservice

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć

Jeśli masz zamontowany moduł SOUND BSTER to wystarczy włączyć kierunek w prawo trzy razy będzie wyłączony a w lewo trzy razy włączony ja zamontowałem u siebie takie wydechy może dziś wstawię filmiki jak to chodzi . Jeśli odepniesz zasilanie to będzie miało tylko wpływ na dzwięk wydechu :)

Opublikowano
  • Autor

Ooo trzeba będzie przetestować czy jest tak jak mówisz, było by spoko jak by nie trzeba było tego odpinac za każdym razem ;-)

Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka

No u mnie niestety to tak nie działa, bo chyba że coś robię źle, ale widocznie nie mam tego modułu :-/ cóż pozostaje mi tylko odpinac wtyczkę

Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak chcesz to ogarnąć profi no to zadzwoń do VAGUDISERVICE oni co ogarną temat. Samemu montują takie zestawy klientom.

Opublikowano
  • Autor

wszystko fajnie tylko troszkę daleko , no ale pomyślę, może się skuszę, a narazie zostanie tak jak jest :wink: Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Damian skoro nie zmeinia pracy silnika daj poprostu włacznik :D nawet zainstaluj sobie drive select i daj pod to :)