Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MMI nie wyszukuje automatycznie stacji radiowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie ze mam tylko jedna dostępna stacje radiową, którą MMI wyszukuje automatycznie, gdy sam zacznę wyszukiwać stacje znajduje ich dużo i są raczej w dobrej jakości odbiory, problem z tym ze automatycznie MMI nie tworzy mi listy dostępnych a miałem tak od początku odkąd mam auto. Jest opcja żeby gdzieś to ustawić? Dodam że problem zaczął się prawdopodobnie po tym jak w aucie zostały przyciemnione szyby. Dużo było rozbierane w okolicach tylnej szyby, ale gdyby problem dotyczył anteny to ręczne wyszukiwanie stacji nie przynosiło by też rezultatu. Reset MMI nic nie pomógł. Jak wyszukam ręcznie dwie czy trzy stacje to po jakimś czasie te dwie których aktualnie nie słucham "znikają" z listy. Może ktoś coś potrafi poradzić, spotkał się z takim problemem?

Edytowane przez pawel_wwy

Opublikowano

Kolega miał ten sam problem, okazało sie ze podczas przyciemiania szyb odcieli mu nitki idace do wzmacniacza antenowego

Podpinałes kompa ? jakies błedy w RADIO 56 ?

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie posiadam kompa, musiałbym podjechać w tygodniu i wtedy zobaczyć. Kurcze ale podejrzewam że u mnie może być właśnie ten sam problem. A co to za "nitki"? Uporał się ten znajomy jakoś z tym problemem?

Opublikowano
  • Autor

Miałem nadzieję że kolega "dobry1" ma Avanta a problem w sedanie taki nie występuje, jednak też miał problem z Sedanem... Dzięki za pomoc i szybką odpowiedź.

Opublikowano
  • Autor

Problem rozwiązany ;-) przyczyną była nie podłączona kostka od anteny tej w szybie do wzmacniacza radiowego. Dziś zdjałem słupek, podłączyłem i wszystko hula mimo przyciemnionej szyby. Także temat można uznać za zamknięty. ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.