Opublikowano 31 Października 200817 l Witam Mam pytanie bo wybieram sie do Włoch a dokładnie do Rzymu. Będe jechal wschodnim wybrzeżem Włoch. Może ktoś wie czy są tam jakieś komisy z częściami samochodowymi ?? Czy wogóle coś takiego we Włoszech jest ?? Z góry dzieki za pomoc
Opublikowano 31 Października 200817 l Cieżko kolego ..ja szukałem i wszędzie jekieś stare Tipo , Uno ..Ritmo i tak ciągle.. Wogóle dziwi mnie to gdzie sie podziały wszystkie B5 we Włoszech bo tam mało tego jeździ .. same B6 B7
Opublikowano 31 Października 200817 l Wogóle dziwi mnie to gdzie sie podziały wszystkie B5 we Włoszech wszystkie są już w Polsce
Opublikowano 31 Października 200817 l we Wloszech jest jeden wielki syf. do czego im szroty skoro i tak wszystko wywalaja na ulice, do lasow lub rowow.
Opublikowano 31 Października 200817 l Autor we Wloszech jest jeden wielki syf. do czego im szroty skoro i tak wszystko wywalaja na ulice, do lasow lub rowow. To może znajde jakieś RS4 w lesie ?? Jak to mówią znalezione nie kradzione
Opublikowano 31 Października 200817 l we Wloszech jest jeden wielki syf. do czego im szroty skoro i tak wszystko wywalaja na ulice, do lasow lub rowow. Czy ja wiem ..na południu jest syf.. północ ładnie wygląda
Opublikowano 31 Października 200817 l północ ładnie wygląda moze wybrane miejsca. takich wrosnietych w ziemie tirow (50metrow od morza) to ja jeszcze nigdzie nie widzialem.
Opublikowano 31 Października 200817 l moze wybrane miejsca. skoro wiesz lepiej Przejedz sie kiedyś autostrada z północy na południe i zobaczysz gdzie zaczyna sie prawdziwy sajgon
Opublikowano 31 Października 200817 l mozliwe. poki co starczy mi to co juz widzialem na polnocy. nie mam ochoty jak narazie wiecej ogladac.
Opublikowano 31 Października 200817 l mozliwe. poki co starczy mi to co juz widzialem na polnocy. nie mam ochoty jak narazie wiecej ogladac. Bryknij sie do Neapolu koło stacji kolejowej ..tak koło godziny 24 ...pełno w gaciach Z okien zpada wszystko co jest pod ręka.. na ulicach ..alfonsi ..dziwki ( często ubrane tylko w japonki ) .. jednym słowem ..cała śmietana ..ludzie odkręcają kierownice na noc..bo szyb nie mają , a zamków w drzwiach nie ma juz dawno Armagedon normalnie :gwizdanie: Jak kiedyś jeszcze bede to porobie foty
Opublikowano 31 Października 200817 l a ja glupi kiedys myslalem ze w Polsce ludzie smieca i brakuje nam kultury!!! takie panstwach jak Wlochy, Francja, Hiszpania czy Portugalia maja do zaoferowania wybrane osrodki turystyczne i w sumie nic wiecej.
Opublikowano 1 Listopada 200817 l ..ludzie odkręcają kierownice na noc..bo szyb nie mają , a zamków w drzwiach nie ma juz dawno