Petara Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zakupiłem sobie listwy chromowane te takie z allegro za pare groszy..Wiecie taki bajer,probowałem je sobie dzis przymierzyc czy pasuja i ku mojemu zaskoczeniu niestety nie...Sa to listwy 6mm rantowe(chodzi tu o te gorne) NIe mozna wcisnac tych listew w rynienke na długosci przedniej szyby poniewaz w rynienkach sa takie okragle gumki akurat mniej wiecej dlugosci szyby,dalej wszystko pasuje. I teraz pytanie do tych kyorzy cos takiego robili,czy tez mieliscie cos takiego?? Wyciagneliscie moze te gumki czy moze tylko ja je mam?Czy wogole to mozna wyciagnac bez szkody dla auta? czekam na odpowiedzi pozdrawiam!
mcm Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 uparty jesteś zaraz dostaniesz ostrzeżenie za dwa takie same tematy, i nie używanie opcji "szukaj"
Petara Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Przeszukałem wszystko i nic nie było wspomniane o moim przypadku a tamten temat zamknąłem już bo podobno miałego go tu napisać wiec pisze...
Rekomendowane odpowiedzi