Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak włączyć oświetlenie w tapicerkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem przyszło na wymianę wnętrza w moim a4;) nowa tapicerka posiada oświetlenie klamek oraz lampki u dołu drzwi, niestety po podłączeniu wszystkiego nic się nie dzieje ; ( pytanko czy tam trzeba coś kodowac ?dodam że w starej tapicerce nie było oświetlenia ,wiem że jeśli chodzi o oświetlenie wnętrza trzeba zobaczyć jak się posiada sterownik ale na temat oświetlenia dzwi nie mogę nic znaleźć

Opublikowano

Kolego musisz zakodować sterowniki w drzwiach, potrzebny kabelek i VCDS wchodzisz w sterowniki drzwi i odznaczasz ptaszki

Opublikowano
  • Autor

Dzięki to dziś pojadę zobaczymy czy się uda ,)

A tak spytam każdy sterownik to obsługuje ?czy mogą być znów jakieś komplikacje

Opublikowano

Oświetlenie powinien obsłużyć każdy sterownik, gdybyś chciał zakładać składane lustra to wtedy musi być odpowiedni sterownik

Opublikowano
  • Autor

Dzięki,jadę po południu na kompa pogrzebać ;)

Wszystko włączone lecz nie udało się nam włączyć podświetlenia nóg niby wszystko zakodowane a nie chodzą

Opublikowano

Wszystko włączone lecz nie udało się nam włączyć podświetlenia nóg niby wszystko zakodowane a nie chodzą

a robiłes instalacje ?

Opublikowano
  • Autor

Tak jest wszystko zainstalowane ,funkcja widoczna na navigacji lecz lampki nie świecą sterownik mam który obsługuje ten pakiet

Opublikowano

sprawdź czy dobrze podłączyłeś lampki, możliwe że zamieniłeś + z masą i diody nie bedą świecić, możesz na próbe przełożyc piny w kostce

Czy dobrze podpiąłeś wszystko w MCE? pod własciwe piny?

Edytowane przez andynl

Opublikowano
  • Autor

Tam nie można podłączyć inaczej wszystko jest w oryginalnych wtyczkach,wszystko się zakodowało prócz oświetlenia nóg

Lampki były org.w fotelach i nie były ruszane wiec muszą być dobrze podpięte

Opublikowano

a jaki masz MCE ? Jaka literka ?
Skoro obsluguje to nie ma opcji aby nie zaswieciło

Opublikowano
  • Autor

Literka C

Opublikowano

Kolego bo cos tu jest nie jasne dla mnie WRC pytał czy robiłeś instalację napisałeś ze tak potem piszesz ze instalacja jest ORI to jak w koncu jest?

Napisales ze kodowanie zostalo zrobione a potem ze udalo się zakodowac wszystko oprócz oswietlenia nog??? Nie bardzo czaje napisz po kolei co robiliscie bo w tej chwili to szukamy nie wiadomo czego w ciemnościach

Opublikowano

OK :)

Instalacja miedzy wtyka ( kolor czerwony) pod fotelami a MCE 09 była wykonana ?

Instalacja miedzy lampkami w obrebie przestrzeni nóg a MCE 09 była wykonana ?

Opublikowano
  • Autor

A to jeszcze trzeba instalacje ciągnąć ?;) a to chyba odpuszczam bo dużo roboty

Opublikowano

A to jeszcze trzeba instalacje ciągnąć ? ;)

Niby jak mają swiecic lampki bez instalacji :ph34r:

Opublikowano
  • Autor

Nigdzie nic nie było napisane ,wiec nie wiedziałem ze trzeba jakąś instalacje ciągnąć ;) może poprostu puszcze przewód z lampki z podsufituwki

Opublikowano

hehehehee :D bravo JA :D

no jak to jak Grzesiu :D bezprzewodowo :D zresztą światło to siła perswazji umysłu jak się dobrze skupić to zaświecą :D

Tomek no kurcze nie da rady bez poprowadzenia dodatkowych kabli.. a co do kabelków jak już masz pakiet to raptem kilka kabelków jedno popołudnie i będzie nie wymiękaj :)

Nigdzie nic nie było napisane ,wiec nie wiedziałem ze trzeba jakąś instalacje ciągnąć ;) może poprostu puszcze przewód z lampki z podsufituwki

nie kombinuj zrób jak należy :) to raptem pare kabli :)

Opublikowano

A to jeszcze trzeba instalacje ciągnąć ? ;) a to chyba odpuszczam bo dużo roboty

:facepalm:

Cały temat o tym jest, http://a4-klub.pl/index.php?/topic/181375-montaz-pakietu-wewnetrznego-qq1-oswietlenia-przestrzeni-nog-kratek-schowka/ audi nie daje gratisów w postaci darmowej instalacji,

a co do kabelków jak już masz pakiet to raptem kilka kabelków jedno popołudnie i będzie nie wymiękaj :)

Podciągnięcie kabelków pod fotele to takie dłuższe popołudnie, trzeba pół autka rozebrać, a przód to pestka :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dlatego plan jest zrobić to w prostszy sposób ;)))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.