siwak Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Witam Panowie mam problem z centralnym zamkiem posiadam tylko jeden pilot po odejściu 3-4 metry już nie chce złapać bliżej jest wszystko oki pierwsza diagnoza bateria wymieniona na nowa może delikatna poprawa ale nadal bardzo słabo kupiłem 2 piloty po adaptacji zasięg podobny jak na pierwszym kluczu wychodzi ze problem tkwi w aucie gdzie zacząć szukać ??
POWER-KRIS Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Pewnie w lewym boczku bagażnika. Jest tam wzmacniacz do radia i pilota a anteny w szybie bocznej, może przewód się urwał.
siwak Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 Antena jest w samym wzmacniaczu czy wychodzi przewodem ze wzmacniacza ??
POWER-KRIS Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Wychodzi dwa kable do szyby.Jeden radio, drugi pilot.
siwak Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Wychodzi dwa kable do szyby.Jeden radio, drugi pilot. Auto ma przyciemnione szyby folia tak juz kupiłem i zostało może ktoś uszkodził przewód dzięki za info jutro to sprawdzę Edytowane 24 Września 2015 przez siwak
slawek8621 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Ja całkiem przypadkowo wyminiłem wzacniacz do radia bo się wtyczka uszkodziła i niespodziewanym plusem tej wymiany było polepszenie zasiegu pilota.
Rekomendowane odpowiedzi