sparkson Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Witam! Szukam najlepszego warsztatu z Trójmiasta i okolic na wymianę oleju w skrzyni Multitronic oraz w silniku. O ile o silnik raczej się nie martwię to skrzynia zdecydowanie jest na pierwszym miejscu pod względem wyboru miejsca wymiany. Początkowo chciałem wymienić w serwisie ASO Audi, ale tez nie wiem w którym (wiadomo, co serwis to pracownicy). Czytałem też o AZ, ale nie wiem czy zajmują się czymś takim, tzn. czy maja praktykę, o nie chce trafić w miejsce gdzie będą się uczyć na moim przypadku. Pozdr
vwbartus Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 VAG BAUER Service https://www.facebook.com/VAG-BAUER-Service-1503612316541427/timeline/
Bieniek Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Witam! Szukam najlepszego warsztatu z Trójmiasta i okolic na wymianę oleju w skrzyni Multitronic oraz w silniku. O ile o silnik raczej się nie martwię to skrzynia zdecydowanie jest na pierwszym miejscu pod względem wyboru miejsca wymiany. Początkowo chciałem wymienić w serwisie ASO Audi, ale tez nie wiem w którym (wiadomo, co serwis to pracownicy). Czytałem też o AZ, ale nie wiem czy zajmują się czymś takim, tzn. czy maja praktykę, o nie chce trafić w miejsce gdzie będą się uczyć na moim przypadku. Pozdr Wal śmiało do AZ. Ogarniają automaty aż miło.
Rekomendowane odpowiedzi