Opublikowano 11 Października 201510 l Witajcie Mam problem z lewarkiem w moim aucie. Po całonocnej wizycie na parkingu (temp jak aktualnie za oknem wieczorami już poniżej zera) niestety nie chce samoczynnie wracać do położenia środkowego (luzu) - skrzynia 6. Jeśli w położeniu środkowym przesunę lewarek w lewo (nie wbijając żadnego biegu) to po puszczeniu powinien on sam wrocic znow do srodka, a u mnie wraca ale nie do końca. Natomiast z prawej do środka jak najbardziej Po rozgrzaniu silnika problem mija. Ma ktoś pomysły jak to rozwiązać .. ? niby nic a jednak wolałbym to zrobić jak należy aaa i jeszcze jak by ktoś mi podał nr części spinek (blaszek ) mocującyk ramkę lewarka do tunelu środkowego ( zaznaczone na zdjęciu czerwoną strzałką ) bo się rozleciały :PPP http://www.directupload.net/file/d/4137/a8ydjc4a_jpg.htm Z góry wielkie dzięki za pomoc ! Edytowane 11 Października 201510 l przez fun86
Opublikowano 11 Października 201510 l wałkowane na forum tysiące razy... standardowa usterka, która dopada B6/B7. Do wyeliminowania całkowicie poprzez zakup i montaz zestawu naprawczego wybieraka.
Opublikowano 11 Października 201510 l 3B0858137 KLAMRA 8E0798151B ZESTAW NAPRAWCZY WYBIERAKA Edytowane 11 Października 201510 l przez ancymonek77
Opublikowano 11 Października 201510 l Autor i dziękuję pięknie ! szybko i konkretnie. W wolnej chwili kanał i wio !