SWARSZCZYK Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Przyszedł czas prezentacji Audi A4 AVANT 1998r 1.9 TDI 110KM AFN Audi zakupione w Lipcu 2007r. Przywiezione z Niemiec , wyposażenie szału nie było 2x szyby w prądzie 4x AIR BAG fotele kubły w materiale Lusterko wsteczne fotochrom Klimatronik koła stalówki Reflektory z halogenami A teraz to co zostało zmienione w moim AUDI od 2013r. Zderzak przedni ze spryskami + ori instalacja pod spryski + halogeny polift Reflektory Xenon z samopoziomowaniem dynamicznym Grill z RS4 Alu 17" 235/45 R17 z S4 Tylne Lampy 2 lift Przyciemnione szyby Oklejony dach i słupki do połowy w czarny mat carbon Montaż relingów (bo nie było ) Licznik FIS z ringami chrom Tempomat Konsola 2 Din z tunelem polift Podświetlane kratki deski polift Radio Symphony Zestaw Bose z oryginalną instalacją Kierownica z S4 Ręczny w skórze Podłokietnik przód w skórze Czarny sufit i słupki z S4 przedlift Fotele placki w skórze grzane + tapicerki+ łokieć tył + dziura na narty Montaż szyb elektrycznych tył Turbina AWX Prawe lusterko od Angola Podszybie poliftowe Części oczekujące na montaż Maska polift Zawias 1 BE Zderzak tył S4 Zderzak przedni S4 Plan na zakup progi z S4 (szukam ) Lotka tylnej klapy RS4 Program na około 140KM Jedyna rzecz za którą tęsknie i jej nie mam to quattro Edytowane 11 Października 2015 przez SWARSZCZYK
lizuk1990 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 A ja mam q :-) audi bardzo ładna i utrzymana. Niedługo i ja pokaże swoją :-)
mariuszbielsko Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 hej kolejne audi z okolicy ladna sztka pozdrawiam
booster70 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 kiedy montaz S pakietu? na FSL wrzucisz foto mam nadzieje
PiterA4 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 co to kur.... jest????????
SWARSZCZYK Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 co to kur.... jest???????? MOŻE BYŚ ŁASKAWIE NAPISAŁ O CO CI CHODZI !!!!
PiterA4 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 te czarne gowno na dachu sciekajace na slupki agrotjuninggg
szerszen01 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 to czarne nie jest az takie gunwo :Dale w jednym kolorku było by lepiej czekam na pakiet S ;D
Rekomendowane odpowiedzi