Krys93 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Witam mam problem ,od jakiegoś czasu w moim audi nie ma ogrzewania a powietrze dmucha tylko na przednią szybę (reszta nawiewow nie działa ) sprawdzilem błędy DTC i wyskoczyło 4,3 (czujnik temp na wlocie powietrza,obwód sporadycznie przerwany) 9,5(nie mogę znaleźć co oznacza)15,5(czujnik położenia klapy nawiewu,stale zblokowany) oraz 20,1(błędne napięcie przy kompresorze klimatyzacji,obwód przerwany,błąd stały) co robić ?
riza Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Tu chyba nikt nie zagląda. Rownież mam problem z ogrzewaniem tylko ze wiem w czym u mnie tkwi tego przyczyna i tez nikt nie odpowiedział. Lepiej pisz na FB. Edytowane 16 Października 2015 przez riza
chudineze Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Zagląda tylko na te problemy jest masa tematów tylko się nie chce poszukać, bo lepiej nawalić kolejny temat o tym samym i czekać, aż podadzą na tacy.
Rekomendowane odpowiedzi