Amano Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Witam W poszukiwaniu nowych wycieraczek całkiem przypadkiem znalazłem ciekawy temat na forum forda. Jeden z użytkowników przeprowadził ciekawy test i podmienił same gumy w wycieraczkach bezprzegubowych. Jest pokazane jak krok po kroku to robił oraz nowa guma jaką zakupił. Czy ktoś z Was może rozbierał taką wycieraczkę i orientuje się czy da się to zrobić oraz jaki przekrój gumy jest w wycieraczkach audi b7 ?
.Pablo. Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Wycieraczki kosztują 100zl wytrzymują średnio 2 lata po co kombinować. Kiedyś kupiłem z marketu i przełożyłem tylko samo mocowanie z wycieraczek b7 i dało rade choć muszę przyznać że wytrzymały tylko pół roku . Zdecydowanie wolę kupić porządne i mieć spokój na długi czas.
marny88 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 dokładnie, moim zdaniem nie ma co kombinować i oszczędzać na wycieraczkach. Pomyśl teraz że jedziesz sobie autostradą ze 150km/h włączasz wycieraczki a ona się rozlatuje:\
Sedrak Dan Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wycieraczki kosztują 100zl wytrzymują średnio 2 lata po co kombinować. Kiedyś kupiłem z marketu i przełożyłem tylko samo mocowanie z wycieraczek b7 i dało rade choć muszę przyznać że wytrzymały tylko pół roku . Zdecydowanie wolę kupić porządne i mieć spokój na długi czas. Dwa lata ? Musisz dobrze o nie dbać. Mi często po zimie na kibel lecą
Rekomendowane odpowiedzi