seban111 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Mam radio delta z systemem BOSE. Chcialbym wymienic je na chorus II . Czy beda jakies problemy???? na co powineinm zwrocic uwage . Niebardzo czaje sie w tym temacie wiec prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 beda problemy chyba ze kupisz dodatkowo adapter can bus 200-300zl, kupisz oczywiscie chorusa 2 z a6 z okraglymi rogami i niewiem czy nie bedziesz musial sterowania anteny jeszcze przerobic, ale chyba tak, pozatym jest tego troche pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seban111 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 przegladałem forum troszke ale np. czy to ze jest sys bose w niczym nie bedzie przeszkadzało??? a o co chodzi z tym przerobieniem sterowania anteny anteny ???? a czy do delty da sie podlonczyc adapter zmieniarki ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 w chorusie 2 jest brak pinu na ktorym pojawia sie napiecie ktore idzie na wzmacniacz antenowy, Audi Delta by Blaupunkt ma mozliwosc podpiecia zmieniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek a4 2.8 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Też mam zamiar założyć chorusa II, Tylko martwi mnie to, że byćmoże trzeba w radiu wyłączyć Vagiem system bose, a mój mechanior ostatnio chciał wykasować inspekcję i nie mógł wogóle się połączyć z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi