Dado777 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Witam, wczoraj jechałem sobie z pracy do domu i nagle na postoju licznik mi sie zawiesił (Wszystkie wskaźniki). I od tamtej pory sa w tej samej pozycji. Gdy licznik mi sie zwiesił zauważyłem ze również klimatronik juz nic nie wyswietla i na nic poza maksymalnym nadmuchem na przednia szybe nie reaguje. Również cale oświetlenie deski znikło. Co to sie stalo? dodam jeszcze ze Autko to A4 B6 tdi a liczniki sa kolorowe a radio to rns-d Edytowane 30 Października 2015 przez Dado777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Już się ludziskom nawet bezpieczników nie chce posprawdzać. Co za czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k.a4b5 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Sprawdź bezpieczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dado777 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 sprawdzalem ale tylko te w skrzynce bezpiecznikow i sa okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi