zelek2012 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam. Zabieram sie do pomalowania lotki w swojej audi, mam zalozone 2 nowe czujniki parkowania i chcialbym je pomalowac przy okazji pod kolor auta, pytanie czy nie bedzie zadnego problemu po pomalowaniu, nie bedzie piszczalo? Pytam osob ktore juz probowaly to robic u siebie. Pozdrawiam
Kazek 1.9 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Maluj majster śmialutko to nic nie przeszkadza wszystko będzie gites
KBM Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Malowałem sztukę bo od kupna fury miałem walnięty. Pierwszy raz lakierowanie czujników to też się obawiałem, że za grubo itp. Generalnie z racji że miałem kupiony w innym lakierze, to starą warstwę zeszlifowałem, rowki na czujniku zabezpieczyłem oczywiście. Następnie pojechałem cienką warstwę dorobionym lakierem i potem clarem. Najgorsze u mnie to sama wymiana, bo zderzak musiałem zrzucać, ale działa bez zarzutu.
zelek2012 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 No to super :-) ja sie dostalem do czujnikow bez zdejmowania zderzaka, chociaz jest mocno ciasnio i dalem rade :-) no to bede sie bral za malowanie, dzieki koledzy za info ;-)
Rekomendowane odpowiedzi