loki0028 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 witam mam problem z a4 b6 2,5 tdi 155 km2002r podczas jazdy w trasie zaczelo szarpac autem przy predkosciach 110 i wiecej i zaswiecila sie kontrola trakcji dodam ze przy mniejszych predkosciach w miescie jest wszystko ok pomocy co moze byc nie tak witam mam problem z a4 b6 2,5 tdi 155 km2002r podczas jazdy w trasie zaczelo szarpac autem przy predkosciach 110 i wiecej i zaswiecila sie kontrola trakcji dodam ze przy mniejszych predkosciach w miescie jest wszystko ok pomocy co moze byc nie tak czy ktos moze pomoc
slawinio Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 witam mam problem z a4 b6 2,5 tdi 155 km2002r podczas jazdy w trasie zaczelo szarpac autem przy predkosciach 110 i wiecej i zaswiecila sie kontrola trakcji dodam ze przy mniejszych predkosciach w miescie jest wszystko ok pomocy co moze byc nie tak witam mam problem z a4 b6 2,5 tdi 155 km2002r podczas jazdy w trasie zaczelo szarpac autem przy predkosciach 110 i wiecej i zaswiecila sie kontrola trakcji dodam ze przy mniejszych predkosciach w miescie jest wszystko ok pomocy co moze byc nie takczy ktos moze pomoc Postaramy się pomoc, jak podłączysz vaga i podasz jakie błędy pokazuje ...
loki0028 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 witam mam problem z a4 b6 2,5 tdi 155 km2002r podczas jazdy w trasie zaczelo szarpac autem przy predkosciach 110 i wiecej i zaswiecila sie kontrola trakcji dodam ze przy mniejszych predkosciach w miescie jest wszystko ok pomocy co moze byc nie tak witam mam problem z a4 b6 2,5 tdi 155 km2002r podczas jazdy w trasie zaczelo szarpac autem przy predkosciach 110 i wiecej i zaswiecila sie kontrola trakcji dodam ze przy mniejszych predkosciach w miescie jest wszystko ok pomocy co moze byc nie takczy ktos moze pomoc Postaramy się pomoc, jak podłączysz vaga i podasz jakie błędy pokazuje ... ok postaram sie zrobic to jak najszybciej
Rekomendowane odpowiedzi