Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] wielka i prozba i pytanie co do felg azev 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Mam taka sprawe... chodzi o to ze moge sie zamienic ze znajomym na felgi, ja u siebie mam alu 15" nawet nie org tylko jakiejs firmy dziwnej, felgi sa 6 ramienne takie sobie... on mi daje fele 17" ktore mial na audi a6 ok 96rok, felgi takie ło http://moto.allegro.pl/item478477065_alufelgi_azev_17_4x108_audi_ford.html (to nie jego fele)... oczywiscie zamiana szt za sztuke.....

I tweraz do was pyt i prozba.... co o tym myslicie?? I czy ma moze ktos u siebie w a4 takie fele jak tak to czy moglby zarzucic foto zebym mugl oblukac jak to sie prezentuje??

Opublikowano

Te felgi na aukcji mają zły rozstaw ..4 x 108 to nie A4 :gwizdanie:

Opublikowano

Nie dość, że zły rozstaw śrub jak pisze raggaman to w dodatku brzydkie te felgi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:no: panowie chodzi mi o wzor felgi.... nie chodzi mi centralnie o te felgi co na aukcji tylko a wzor....

Opublikowano

:no: panowie chodzi mi o wzor felgi.... nie chodzi mi centralnie o te felgi co na aukcji tylko a wzor....

Bierz i sie nie zastanawiaj albo dawaj namiar na goscia i sie sam z nim zamienie jak tak chce :) dam mu moje dezenty 15"

Opublikowano

Wzór paskudny, nie podoba mi się. Ale z drugiej strony to aż 2" rozmiaru, i nic nie dopłacasz do interesu. Może lepiej poszukaj innych, ładniejszych a te 15" zostaw sobie na zimówki.

Opublikowano

znajomy ma identyczne w srebrnej A6 C5 z obniżonym zawiasem,wyglądają mega za***iście :good:,

bierz i się nie zastanawiaj :cool1:

tu masz B5 na podobnych

http://www.tunershop.de/xt/images/page_content/german/galerie/audi/audi_a4_brock_b1_bild5_gr.jpg

http://www.tunershop.de/xt/images/page_content/german/galerie/audi/audi_a4_brock_b1_bild4_gr.jpg

Opublikowano
  • Autor

no wygladaja nawet nawet na aucie...tylko te co on ma sa bez parapetu..:)

Opublikowano

no parapetu nima, widzialem kiedys tka A4 na tych azevach... szczerze sam bym sie mocno zastanowil. Ten wzor to do B4 idealnie pasi... pamietam jak chlopaki z PKA80 srali sie za tymi kolami:) chociaz 15 za 17... ciekawy pomysl;)

Opublikowano

Właśnie to 15" za 17" najbardziej przemawia za tymi felami :tongue4:

Opublikowano

lepiej ładne 15'' niż brzydkie 17'' :gwizdanie: . ale każdy ma inny gust :rolleyes: